top of page
squat met iris.jpg

VI-Fit bootcamp op locatie

Productieve en energieke medewerkers zijn goud waard. Met hun kennis, ervaring en inzet bepalen zij het succes van jouw organisatie. Stress is de belangrijkste oorzaak van langdurig verzuim. Iedereen worstelt met werkdruk en weinig afwisseling in beweging zorgt voor klachten aan arm, nek en schouders. Stimuleer je medewerkers om vitaal te leven en maak het hen gemakkelijk. Bootcamp op locatie op momenten die hun goed uitkomen, meteen na het werk, in de pauze, jij kiest!

Wij zorgen voor professionele begeleiding met een gediplomeerde instructeur. Een bekend gezicht die jouw medewerkers aanmoedigt om resultaat te behalen. Samen sporten geeft meer dynamiek in je bedrijf en impuls aan de samenwerking.

 

Bootcamp is gevarieerd en gezellig. Je motiveert elkaar en werkt gericht aan het vergroten van kracht, uithoudingsvermogen,  flexibiliteit en coördinatie. We stellen een training samen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. We houden rekening met de verschillende niveau's en zorgen dat een ieder op zijn eigen niveau kan meedoen.

 

Tijdens de training maken we gebruik van eigen lichaamsgewicht, kettlebells, sandbags, slamballs, ropes, stootzakken en nog veel meer. Tijdens elke training wordt je uitgedaagd en is er een grote diversiteit aan oefeningen. Teambuilding en plezier staan voorop. 

 

Wij begeleiden jouw mensen naar een gezonde lifestyle en daarmee houdt jij je organisatie vitaal.  Investeren in vitaliteit op het werk verdient zich gegarandeerd terug. 

Kortom, Bootcamp bij VI-Fit is een goed idee omdat het leidt tot:

  • Verlaging van het ziekteverzuim

  • Verhoging van de productiviteit

  • Verbetering van de sfeer en onderlinge contacten binnen het bedrijf

  • Meer betrokkenheid bij de organisatie

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde bij het aantrekken van nieuw personeel

  • Fiscaal aantrekkelijk voor werkgevers en werknemers

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden. 

Bootcamp op locatie

bottom of page