Over VI-Fit

VI-Fit is het personal trainingsbedrijf voor jou. VI-Fit is werkzaam in de omgeving: Wijk bij Duurstede, Cothen, Doorn, Driebergen en Zeist, en heeft samenwerkingsverbanden met meerdere sportscholen in de omgeving. 

Bij VI-Fit werkt gediplomeerd personeel wat er naar streeft jou op een zo persoonlijk en efficiënt mogelijke manier te begeleiden naar het behalen van jouw doelstellingen. Dit doet VI-Fit doormiddel van personal training, duo training en small group training.

Tijdens deze trainingen besteed VI-Fit zowel aandacht aan anatomie, traingsschema's, voeding en fysiologie als aan zaken zoals houding en jou manier van bewegen. In de dagelijkse praktijk heeft VI-Fit gemerkt dat deze combinatie zijn vruchten afwerpt als je mensen persoonlijk gaat trainen. 

VI-Fit wil zoveel mogelijk mensen helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Om dit te realiseren kijkt VI-Fit naar een aantal verschillende punten. Zo meet VI-Fit tijdens het intakegesprek bepaalde zaken zoals vetpercentage, spiermassa, BMI (en eventueel bloeddruk), kijkt VI-Fit naar jouw houding, jouw manier van bewegen en bespreken we eventueel jouw voedingspatroon. Want bij het bereiken van je persoonlijke doelen komt helaas meer kijken dan alleen dat ene uurtje per week personal training in de sportschool. Maar niet gevreesd ook hier gaat VI-Fit jou bij helpen. VI-Fit zal jou handvaten en tips geven waarmee jij jezelf een levensstijl kunt aanmeten die lang vol te houden is en waarmee jij je persoonlijke doelen gaat behalen. 

Na het intakegesprek gaan we aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren of na een blessure weer wilt trainen, VI-Fit helpt je met het behalen van jouw doel(en). Tijdens de trainingen werken wij met fitnessapparaten, met materialen zoals TRX (elastiekband), dumble (gewicht), barbell (stanggewicht) en kettlebells (kogelgewicht met handvat). Je zult merken dat je conditie, kracht, houding en snelheid zich, met de hulp van VI-Fit, voortdurend blijven verbeteren waardoor het realiseren van jouw persoonlijke doel steeds makkelijker wordt. Wie wil dat nou niet?

 

VI-Fit biedt op maat gemaakte trainings- en voedingsschema's aan. Zo kun je naast de persoonlijke trainingen ook zelf aan de slag.

Ook hebben wij de echte succesformule wat betreft het afvallen: Het VI-Fit afvaltraject, geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wat je doel ook is, VI-Fit helpt je ze te realiseren. Neem gerust een kijkje bij het kopje trainingen en/of afvaltraject op onze website om te kijken wat het beste bij jou past. Om een pakket, losse trainingen en/of kennismakingsles te boeken kun je contact met ons nemen. 

 

- " Get fit, Stay healthy, Be proud " -