top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVivienne Buunen

Blijf fit met de op maat gemaakte VI-Fit thuisschema's

Hoogstwaarschijnlijk is het je niet ontgaan, een hoop openbare gelegenheden zijn vanwege het coronavirus tot 6 april gesloten. Helaas, maar wellicht beter voor ons allen vallen sportscholen hier ook onder.


Echter, dit hoeft niet te betekenen dat jij niet meer kan werken aan je gezondheid, kracht of uithoudingsvermogen. Sterker nog blijven sporten is onwijs belangrijk in deze periode. Zo zorgt sporten bijvoorbeeld voor:

  1. Een verhoogd immuunsysteem: zo ventileren je longen beter als je regelmatig sport en kan het neus slijmvlies de binnenkomende lucht beter bevochtigen.

  2. De verhoging van NK cellen. NK cellen spelen een rol in het opruimen van virussen


Ook sportartsen roepen op te blijven bewegen! ‘Anders hebben we een ander probleem’. Gebrek aan beweging lijdt namelijk ook tot ernstige gezondheidsproblemen.


Omdat wij niet alleen het coronavirus maar ook jouw algehele gezondheid erg serieus nemen hebben wij een oplossing bedacht om jou gezond en effectief in beweging te houden!


Wij bieden jou:

Een op maar gemaakt trainingsschema voor thuis, een full-body schema met efficiënte oefeningen voor die jou gaan helpen ook in deze situatie fit te blijven. Voor slechts €19,95


Wil jij ook graag je progressie voortzetten door te blijven trainen en gebruik te maken van onze thuisschema’s? Neem dan contact met ons op!


Wij zijn er klaar voor om je te helpen💪🏻


Met vriendelijke groet,

VI-Fit


06 144 384 53

www.vi-fit.com

info@vi-fit.com


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page